Сезон 3 на Ергенът стартира по бТВ и конспирациите относно финала

...
Сезон 3 на Ергенът стартира по бТВ и конспирациите относно финала
Коментари Харесай

Шок! Победителка в „Ергенът“ НЯМА!

Сезон 3 на " Ергенът "  стартира по бТВ и конспирациите по отношение на финала и победителката валят като топъл пролетен дъжд. По форумите към този момент се разкриват пикантни детайлности към риалити шоуто, като съгласно някои избраницата на Александър Младенов към този момент е ясна и това е  Надежда Вишева. 

  Източници от екипа на предаването обаче имат по-различна версия.

Човек от кухнята, поискал анонимност, разкри пред  Intrigi.bg , че в действителност победителка този сезон няма да има.

" Ергенът си потегля самичък. На финала остават Маги Томова и Йоана Младенова, само че Алек няма да избере нито една от тях. Той даже пренебрегва финалното явяване, като изпраща трагична записка по водещия Наум Шопов ",  разкрива нашият източник. В писмото Ергенът пишел до Маги и Йоана, че доста ги харесва, прави похвали какъв брой са прелестни и благи, само че пътят му е различен.

Подобен край не е изключен. Ергенът не е длъжен да предлага брак на никоя от участничките и в последна сметка може да избере да не подари годежния пръстен. Историята на формата помни сходен процес на събитията в Американския The Bachelor преди повече от 10 години. Тогава ергенът Брад Уомак се стопира на две финалистки, само че в последна сметка отхвърля и двете дами и победителка няма.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР